Skriv gärna en rad i gästboken om du vill dela med dig något!

Gästbok

BEST software for captcha breaking!

MashaSkady | 11.12.2017

This message is posted here using XRumer + XEvil 4.0

XEvil 4.0 is a revolutionary application that can bypass almost any anti-botnet protection.
Captcha Recognition Google (ReCaptcha-1, ReCaptcha-2), Facebook, BING, Hotmail, Yahoo,
Yandex, VKontakte, Captcha Com - and over 8.4 million other types!

You read this - it means it works! ;)
Details on the official website of XEvil.Net, there is a free demo version.

Check YouTube video "XEvil ReCaptcha2"

Excellent uniform unconventional upon

WallyRodoHoupe | 16.09.2017


Göteborg- vad finns det för stöd?

Eva | 07.09.2015

Hej!
Jag undrar om ni vet vad för stöd det finns att få om man har en hemma sittande son som är 23-år i Göteborg? Har ni några kontakter/förslag som man kan vända sig till?
Tack på förhand

Sv:Göteborg- vad finns det för stöd?

Hikikomori Umeå | 22.09.2015

Hej Eva!

Ursäkta sent svar! Tyvärr har vi inte bästa kollen på vad det finns för stödinsatser i Göteborg men vi skulle tipsa om att vända sig till socialtjänsten i den stadsdel när ni bor. På den här hemsidan kan du hitta nummer till de olika socialkontoren:

http://goteborg.se/wps/portal/invanare/omsorg-o-hjalp/ekonomi-och-socialbidrag/hitta-socialkontor/!ut/p/z1/hVBNq8IwEPwtXj1kk1ZtPUak4gfahwXbXCQtawz0Q7bFor_-pT34TvIW9jAzO8PugoIUVK2f1ujONrUuHc7U4hqL3U-4EpKfNsuIb5N9HB33h010nsHlvwHlZP6lJIfM-YOvfi-AMyhQLdLTFti9HgjZdGButuyQ1pawGFZ1OR_yREbXth1PSEbHnyYJtcM7UDavWF9UjDOx8Oa-z8XYc08EcFlBVq1nFJvhAbLO_dCAIrwhIbF703aQ9n3PTNOYElmL8KjSd4L5G_PwdZCTyS_B7Hrf/dz/d5/L2dBISEvZ0FBIS9nQSEh/

Här i Umeå har vi även något som kallas för Ungdomshälsan, där unga personer får komma och prata med t ex kurator eller psykolog gratis. I Göteborg verkar motsvarande heta Ungdomsmottagningen som också finns i olika stadsdelar. Googla på Ungdomsmottagningen för att hitta rätt i förhållande till er bostad. Även hälsocentralen kan vara till hjälp.

Om du har funderingar och vill bolla tankar med oss, hör av dig på telefon eller mejl. Lycka till!

Med vänlig hälsning Tove, Ida och Andreas.

Vad göra ?

Peter | 27.01.2015

min son fyller 20 i Februari, har suttit hemma sen han gick ur grundskolan, hoppade av gymnasiet efter 2 dagar och det är helt omöjligt att få honom att ta tag i något, törs inte pressa för hårt heller är ju rädd att han kanske gör sig själv illa eller nått då.. Han bor hos sin mor med sina 2 mindre bröder, jag bor på annan adress , har svårt att påverka och hon har fullt upp. Finns det någon hjälp att få ? Han bor i Linköping

Sv:Vad göra ?

Hikikomori Umeå | 03.02.2015

Hej Peter!

Vad bra att du tar en kontakt, låter som att något liknande "Hikikomori Umeå" skulle vara passande för din son utifrån det du beskriver. Vi har faktiskt haft besök av några engagerade Linköpingsbor som arbetar med liknande frågor (som också har skrivit en kommentar här nedan). Vi skulle tipsa dig att ta kontakt med dom så kan de förhoppningsvis guida dig rätt. De heter Jobb- och kunskapstorget. Gå in på deras hemsida här så hittar du kontaktuppgifter:

http://www.linkoping.se/Arbete/Arbetsmarknadsinsatser/Jobbtorget/

Hör av dig till någon av oss på mejl eller telefon om du vill så kan vi bolla tankar och erfarenheter på det viset!

Lycka till.

Mvh Tove, Ida och Andreas (Hikikomori Umeå)

Känns bittert

Thomas | 11.12.2014

Sv:Känns bittert

Till Thomas | 12.12.2014

Hej Thomas!

Menar du att det känns bittert att det inte finns liknande projekt i andra städer? Mejla gärna oss om du har funderingar så kanske vi kan hjälpa! Mvh Hikikomori

Moa | 04.12.2014

synd det inte finns i andra städer, jag hade verkligen behövt det. (jag har varit hemmasittare sedan jag var 12 år, i princip) sedan om jag skulle våga är en annan sak men.. kanske. Bra initiativ i alla fall.

Sv: Till Moa

Hikikomori | 05.12.2014

Hej Moa!

Vad bra att du hör av dig, vi upplever att det är många som är i behov av liknande stöd. Var bor du? Mejla oss gärna så får vi se om vi kan kolla upp angående möjligheter för dig där du bor!

Mvh Hikikomori

1 | 2 >>

Ny kommentar